Limpho tsa Lebenkele la Lieta tsa Lehae la Mocha Setulo sa Lipapali Ka mor'a hore Lifoto tsa Phetolelo ea Hae ea DIY li Senyehe

cdsg

Morekisi oa lehae o file mocha setulo sa boleng ba RM499 ka mor'a hore linepe tsa hae a lutse setulong sa papali ea do-it-yourself (DIY) li senyehile.

Lifoto tsena li kentsoe ke netizen Haizat Zul ho sehlopha sa lehae sa PC sa lipapali ho Facebook.

Lifotong, mocha o ile a bonoa a lutse holim'a khateboto e behiloeng holim'a setulo, a fetola setulo se shebahalang se le teng 'setulo sa papali'.

“Bana ba matsatsing ana ba qapa.Tomaz, na u batla ho tšehetsa (mocha) e mong (molula-setulo)?"Haizat o ngotse tlhalosong ea lifoto ka 15 July.

dv

Ka nako e ka tlase ho beke, Haizat o ile a beha litaba tse bontšang mocha a lutse setulong sa 'nete sa papali se entsoeng ke Tomaz - morekisi oa lehae oa feshene le thepa ea ka tlung.

“O molemo ka ho fetisisa, Tomaz!Etsa hantle 'me u fumane meputso e metle, "Haizat o ngotse ntlafatsong.

Setšoantšong se secha sa Haizat se kentsoeng, mocha a ka bonoa a lutse setulong sa burgundy sa Tomaz Blaze X Pro Gaming, se nang le theko ea theko ea RM499 webosaeteng ea eona.

Ha a kopana le eena, Haizat o ile a re eena le mocha ke baahelani, pele a eketsa hore ngoana ea lilemo li 13 o na le mokhoa oa ho itlosa bolutu oa ho haha ​​​​lintho.

Mocha o ile a re o ile a thaba haholo ha batho ba Tomaz ba tlisa setulo sa papali ntlong ea hae

“Ke ne ke ithetsa feela ha ke etsa setulo.Ke ne ke se na morero oa ho fumana setulo sa papali ea papali,” Nafis Danish ea lilemo li 13 o ile a bolella sengoli sena sa SAYS ka mohala.

Nafis o re e ne e se moreki oa Tomaz pele ho mona, empa o ile a khoptjoa ke morekisi ea tsebahalang ka ho rekisa lieta le litebelo ho Instagram.

Ha a botsoa hore na hona joale o bapala lipapali setulong, Nafis o itse o na le k'homphieutha e tloaelehileng e sa finyelle litlhoko tse fokolang tsa ho bapala lipapali.

Kahoo, o lula setulong feela ha a ntse a shebelletse YouTube kapa a palama Marang-rang.

O RE o ile a utloa hore mong'a Tomaz o ile a etela mocha eo ka boeena ha eena le sehlopha sa hae ba isa setulo sa papali ntlong ea mocha.


Nako ea poso: Nov-29-2021